0748.197.556   vlaicu.claudia@gmail.com | Otopeni, Str. 1 Mai Nr.58 G, judeţul Ilfov

Echipa

Ana-Maria Ionescu este psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală, atestat de Colegiul Psihologilor din România, cu competenţe în Psihologie Organizaţională şi Resurse Umane. În cadrul Centrului Little Wonders, lucrează cu adulți și copii de toate vârstele.“Prin suportul specializat pe care îl ofer, încerc să creez un mediu “liber” şi securizant în care fiecare persoană să se poată descoperi pe sine, reușind astfel să-şi pună în valoare potenţialul propriu”. Unul dintre principiile după care se ghidează în viaţă Ana-Maria se poate exprima astfel: “valoarea unei activităţi nu atârna de ceea ce face omul, ci de cum o face”.

Diana Zlate, scriitoare, poetă și profesor de limba germană și română. Este licențiată a Facultății de Litere a Universitaăţii „Ovidius” din Constanţa (1994) şi Şcolii Naţionale de Ştiinţe Politice şi Administrative (2002). Deţine titlul de Doctor în domeniul management (2012).

Se alătură centrului nostru din dorința de a contribui cu articole motivaționale de lifestyle și lecții private de limba română și germană.

Volume de poezii: „Regina absurdă”, „Dacă mint”, „Poeme pentru fiecare vârstă”, „Iubindu-mi misterul”.

Referinţe critice şi poeme ale autoarei au apărut în revistele literare „Vatra”, „Contemporanul”, „Caiete silvane” şi „Ecreator”, sub semnătura criticilor literari Alexandru Cistelecan, Viorel Tăutan şi Romeo Ioan Roşiianu.

Elena Vasiliu este licențiată a Facultății de Limbi Străine și predă limba franceză și engleză la universitate de peste 15 ani. Are cursuri publicate în domeniu și poate oferi adulților și copiilor cursuri de engleză și franceză la toate nivelele (de exemplu, engleza de afaceri sau pregătire pentru concursuri sau obținerea de atestate).

Snagoveanu Constanța este profesor de Arte Plastice în cadrul unei grădinițe și s-a alăturat centrului Little Wondersdin pasiune pentru artă și dorința de a-și aduce contribuția la art terapia desfășurată aici. Pentru ea, arta este o stare de spirit, o creație care se adresează sufletului. În concepția sa “Art terapia este un mijloc de recuperare afectiv-emotională a copiilor, are efect curativ, are posibilitatea să descopere potențialul personal (…) Prin artă, copilul este ajutat să-și exprime trăirile atunci când nu o poate face prin cuvânt”. La cererea părinților, desfășoară ateliere de modelaj, pictură, arts and crafts.

RALUCA CIOBANU– profesor de balet, cu o experienta de peste 25 de ani, atat in Romania cat si in Italia. A participat cu copiii la numeroase concursuri, a organizat spectacole in tara si in strainatate, unde a avut un succes rasunator si este dispusa, in prezent, sa colaboreze cu centrul nostru pentru a le oferi copiilor cursuri de dans clasic si modern.

CLAUDIA VLAICU, profesor psiholog (limba română, limba engleză, psihologie); coordonator educaţional al echipeiLittle Wonders şi al programului de consiliere şi orientare.

Little Wonders

Centrul de învăţare, consiliere şi formare creativă Little Wonders este un centru minunat situat în Otopeni, Ilfov. Este deschis tuturor copiilor şi părinţilor interesaţi să îşi dezvolte anumite aptitudini, să se cunoască mai bine prin acces la informaţii şi activităţi specifice de formare, cercetare, mentorizare şi consiliere individuală şi de grup, promovând educația creativă, sinergetică axată pe elev/student.

Google+

Facebook