0748.197.556   vlaicu.claudia@gmail.com | Otopeni, Str. 1 Mai Nr.58 G, judeţul Ilfov

Misiune si viziune

Misiunea Little Wonders

De ce Little Wonders?

Fiecare copil este unic. Ceea ce experimentăm atunci când ei se nasc se poate traduce pentru mulţi dintre noi astfel: Este minunea asta adevărată? Sunt atât de frumoşi şi ne uimesc de prima oară când îi vedem că aproape toţi părinţii se întreabă: Am putut eu face această minunăţie? Este o minune, într-adevăr, că putem da naştere acestor copii, aşa că nu greşim deloc atunci când spunem că ei sunt micile noastre minuni. Ei nu încetează să ne uimească niciodată, aşa cum minunile nu încetează niciodată să existe şi să ne impresioneze. Aşa că am plecat de la premisa că micile noatre minuni sunt chiar copiii nostri, iar ceea ce am creat aici este un centru de învăţare şi formare care să le poarte numele şi să îi sprijine în formarea şi desăvârşirea personalităţii.

O dată ce înţelegem acest lucru, înţelegem şi faptul că fiecare copil învaţă şi se dezvoltă într-un stil diferit de celălalt.
Misiunea

Centrul Little Wonders este un centru de învăţare, consiliere şi sprijin pentru părinti şi copii. Activităţile de aici sunt adresate părinţilor/familiilor extinse/famiilor substitutive/copiilor care:

• necesită competenţe/deprinderi de îngrijire a copiilor adaptate la noile principii psihopedagogice în domeniu;

• trăiesc în medii dezavantajate, unde se practică modele de îngrijire şi crestere a copiilor care nu corespund sau sunt în contradicţie cu modelele general acceptate in comunitate;

• constată existenţa/apariţia unor probleme la nivelul familiei care afectează dezvoltarea normală/armonioasă a copilului sau favorizează manifestarea unor comportamente ale copiilor ce pun pericol integrarea lor familială, socială, şcolară, profesională.• Viitorilor parinţi care doresc să se formeze înainte de naşterea sau adopţia copiilor.

• Copiilor care au probleme de dezvoltare şi/sau dificultati de integrare in familie, şcoala sau în colectivitatea în care traiesc

• Copiilor sau părinţilor care au tulburări de comportament (social, alimentar, etc)

Echipa Little Wonders este formată din profesionişti dedicaţi lucrului cu copiii, cu experienţă şi mai ales dragoste faţă de tot ceea ce implică formare şi dezvoltarea creatoare a personalităţii. În funcţie de necesităţile fiecărui program de învăţare şi/sau formare în care copilul este implicat, Little Wonders pune la dispoziţia părinţilor un doctor, un psiholog, un terapeut, un învăţător sau un profesor sau toţi împreună.

Little Wonders

Centrul de învăţare, consiliere şi formare creativă Little Wonders este un centru minunat situat în Otopeni, Ilfov. Este deschis tuturor copiilor şi părinţilor interesaţi să îşi dezvolte anumite aptitudini, să se cunoască mai bine prin acces la informaţii şi activităţi specifice de formare, cercetare, mentorizare şi consiliere individuală şi de grup, promovând educația creativă, sinergetică axată pe elev/student.

Google+

Facebook