0748.197.556   vlaicu.claudia@gmail.com | Otopeni, Str. 1 Mai Nr.58 G, judeţul Ilfov

OFERTE ATELIERE DE DEZVOLTARE PERSONALĂ SI EDUCAȚIONALE

Buna ziua!

LITTLE WONDERS vine cu oferte de ateliere pt. parinti si pentru elevii ciclului gimnazial si liceal.
Avind in vedere doua mari probleme cu care ne confruntam in societatea actuala (plecare parintilor in strainatate si dependenta de Internet, de virtual a copiilor nostri, care are drept consecinta o proasta comunicare interpersonala), ne-am gindit sa va oferim un sprijin in intelegerea si combaterea acestor fenomene care afecteaza cresterea copiilor nostri.
Va rog distribuiti colegilor directori de scoli si gradinite, cu mentiunea ca putem sustine si alte ateliere, pe alte teme, in functie de cerintele si problemele cu care se confrunta fiecare scoala/clasa.
Cu multumiri,
Claudia Vlaicu
Coordonator educational LITTLE WONDERS OTOPENI
Inscrierile se fac la telefonul 0748197556 si adresa de e-mail: vlaicu.claudia@gmail.com
1. În cadrul saptamânii ȘCOALA ALTFEL/OREI DE DIRIGENȚIE, poeta Diana Zlate invită tinerii (elevi de gimnaziu și liceu) să vorbească împreună despre ei, despre așteptările și dorințele lor, într-o societate care oferă și cere în fiecare zi altceva.
Fiecare dimineata e o șansă. Fiecare zi e o gura de aer proaspat. Fiecare seara se termina cu un semn de intrebare sau exclamare. Câteodata punem punct și o luăm de la capăt.
Voi sunteti schimbarea.
Voi sunteti viitorul!
2. TU AI O RELAȚIE POZITIVĂ CU COPILUL TĂU?          A fi părintele perfect este o iluzie. Nu există părinte ideal și copil ideal. Dar a deveni un părinte conștient este la îndemâna oricui. Dacă vrei să afli mai multe despre cum îți poți ajuta copilul să se dezvolte armonios, despre lecțiile emoționale și spirituale inerente procesului de parentaj, alătura-te nouă, la acest workshop.

Învață totul prin exerciții practice și analiza unor studii de caz…

 Cost: 25 lei/atelier de 3 ore

Înscrieri: 0748197556/vlaicu.claudia@gmail.com

Atelierele sunt adresate părinților și se vor sustine doar dupa un numar de minim 10 inscrieri, la o data ce va fi anunțată ulterior, la sediul școlilor și grădinițelor interesate.

Workshopul este susținut de conf. univ. dr. Claudia Vlaicu, psiholog specialist autonom în consiliere educațională și vocațională.

Notă: Cei care doresc pot achiziționa și cartea suport ȘI TU POȚI FI UN PĂRINTE MAI BUN! –CUM SĂ-ȚI DEZVOLȚI ABILITĂȚILE PARENTALE FĂRĂ PSIHOLO), autor: Dr. Claudia Vlaicu, Ed. Semne, 2018 (25 lei)

3. PREVENIREA FENOMENULUI DE BULLYING ÎN ­ȘCOALA

Victimele fenomenului Bullying pot fi elevi ( fete și băieți) de toate vârstele. Atelierul este adresat elevilor de gimnaziu și liceu, precum și profesorilor acestora.

ÎNVĂȚAȚI ÎMPREUNĂ CU ELEVII:

  1. Ce este fenomenul bullying?
  2. Care sunt alegerile corecte pe care elevii le pot face în situațiile în care ar putea fi agresați?
  3. Cât de important este rolul spectatorilor în a interveni și a opri cazurile de bullying
  4. Principii pentru elevi – ce ar trebui să știe pentru a combate acest fenomen.
  5. Exerciții practice și analiza unor studii de caz

ATELIERUL SE VA DESFĂȘURA ÎN SĂPTĂMÂNA ALTFEL/ORA DE DIRIGENȚIE, ÎN DATA DE………….

Atelierul va fi susținut de dr. Claudia Vlaicu, psiholog specialist în consiliere educațională

Înscrieri: vlaicu.claudia@gmail.com/0748197556

Atelierul se va organiza cu un număr de minim 10 elevi, la sediul școlilor interesate și este adresat elevilor de gimnaziu și liceu

Taxă atelier: 15 lei/2 ore

La cererea dirigintilor, atelierul se poate realiza o ora cu dirigintii (prezentarea fenomenului si mijloace de combatere a lui) si o oră cu elevii (analiza concreta a unor situatii problematice la clasa) sau 2 ore de dirigentie separate.

Little Wonders

Centrul de învăţare, consiliere şi formare creativă Little Wonders este un centru minunat situat în Otopeni, Ilfov. Este deschis tuturor copiilor şi părinţilor interesaţi să îşi dezvolte anumite aptitudini, să se cunoască mai bine prin acces la informaţii şi activităţi specifice de formare, cercetare, mentorizare şi consiliere individuală şi de grup, promovând educația creativă, sinergetică axată pe elev/student.

Google+

Facebook